Hoppa direkt till innehåll
Borta Bra Hemma Bäst
DSC_5200
Jonas Eklundh
Skaparen av Borta Bra! Har alltid velat ha ett ställe där man kan dela med sig av sina äventyr!
weblog

Weblog

Andra dagen i London, eller ja - första hela dagen åtminstone. Vi hade en ordentlig rutt inplanerad så från King's Cross tog vi oss till Oxford Circus, därifrån var första stoppet Apple Store på Regent street. Kanske inget som ungarna tyckte vad så himla skoj, men ändå. Nästa stopp var Hamleys, vilket är en enorm leksaksaffär i fem våningar. Den gillade dom bättre. Sedan åt vi lite på Rainforest Café och efter det blev det Ripley's Believe it or Not, en utställning/rundtur av bizarroavdelningen av Guiness rekordbok, typ. Världens längsta man, tjockaste man, fulaste (ja, fulaste) kvinna osv osv. Allt från larvigt till riktigt äckligt. Men som flera hade skrivit tidigare så var det inte direkt värt pengarna, tyvärr - trots att vi gick in på 2 för 1 pris.
Ett annat mål på resan var Swaine Adeney, som säljer Herbet Johnsons hatt "The Poet", känd från film :)
Men, att hitta den var svårare än jag hade trott. Google Maps satte den i en korsning men skrev att den var "relocated", och går man in på deras hemsida så säger den att deras adress till deras nya butik är " 7 Piccadilly Arcade, St James, London, SW1Y 6NH" vilket känns som en rätt så rörig adress till att börja med. Vi irrade omkring sydväst i Piccadilly en stund men lyckades inte hitta den. Väl tillbaka på hotellet så googlade jag lite mer och ja, det visade sig att vi hade varit på rätt ställe men hade missat den helt ändå. Så vi måste tillbaka dit en annan dag!
Efter misslyckandet så var vi till Harrods, där var för en herrans massa år sedan med ett par kompisar, så det var lite skoj att återse. Galet stor affär det där.