Hoppa direkt till innehåll
Borta Bra Hemma Bäst
DSC_5200
Jonas Eklundh
Skaparen av Borta Bra! Har alltid velat ha ett ställe där man kan dela med sig av sina äventyr!
weblog

Weblog

26
mar
2013

Jag hittade hatten!

22:16 5395, 1 kommentar
Yes, efter att ha googlat extra noggrant och kollat upp så insåg jag att Swaine Adaney låg i Picadilly Arcade, vi gick tillbaka dit och mycket riktigt, jag hade totalt missat det när jag var där i går. Jag gick in och talade med killen om hatten, Indiana Jones och provade och kollade innan jag med nöje hostade upp pengarna för hatten. Jag gillar den väldigt mycket! Precis rätt stil och den ser helt perfekt ut.
Efter det så var vi till Science Museum, vilket faktiskt var riktigt trevligt. De övre våningarna var lite "tunna" men i övrigt kändes det maffigt. Sedan tog vi oss till Covent Garden för att äta på Pacifico vilket var en mexikansk restaurang tipsad av Tinas kollegor. Alla tog Tacos och ingen gillade det, så det var väl inget höjdartips.
Sedan gick vi omkring kring Leicester Square och Picadilly och fann en fyra våningar stor butik helt dedikerad till M&M. Ja, godiset alltså. De små chokladöverdragna nötterna. Fyra våningar. Bara M&M. T-shirts, väskor, magneter och gud vet vad. Helt galet. Fullt med folk också som köpte godis eller kläder med tryck.
Med ruskigt trötta fötter så var vi in i en souvenirbutik och sen Starbucks för att sen röra oss tillbaka till hotellet.
Vi har funnit att det är bra mycket bättre att ta bussen än tunnelbanan i London. Bussarna går lika ofta, och man ser London medan man åker men mest för att man alltid får en sittplats. Plus, man slipper ta sig upp och ned till tunnelbanetågen hela tiden. Och med ett Oyster card så åker man både buss och tunnelbana.
Apropå buss så ska nog morgondagen spenderas på sådana där Hop-On Hop-Off sightseeing-bussar. Då får man se och höra mer om London och tar sig enkelt runt till de flesta sightseeingplatser.