Hoppa direkt till innehåll
Borta Bra Hemma Bäst
_DSC9544
Tina Bolognini
Jag vill resa massor och uppleva, äventyra.
weblog

Weblog

Vi var lediga och sugna på äventyr. Vi hade ofta pratat om att åka till Oslo, hur lång tid kan det ta liksom? Så efter att ha pratat om det, tittade vi på varandra, sa varför inte och så packade vi in familjen i bilen i raketfart och drog i väg mot Oslo!
Med dvd-spelare är det aldrig tråkigt i bilen för barnen. Men vi är även de där föräldrarna som tycker att barnen ska titta ut genom fönstret och se världen vi åker igenom. Så där drygt så barnen suckar, kastar en blick genom fönstret och säger fint innan intresset återvänder till filmen.
Väl över gränsen började vi fundera över boende. Jonas ringde Scandic som brukar vara det hotell vi väljer. En stund senare var rummet bokat och vi hade helt plötsligt ett mål. Resten av vår vistelse strosade vi runt och jag övade mig på fotografering.
Vi hade fantastiskt tur med vädret. Det var riktigt varmt så när barnen frågade om de fick stoppa ner fötterna i den stora fontänen som alla andra barn gjorde sa vi, visst! Stoppa ner fötterna...sure! När de dyngsura stod framför oss med världens lyckligaste leende var det svårt att blir sur för lite vatten. -Nu får ni springa er torra!
När det var dags att åka hem igen tänkte vi att det var ju tråkigt att det roliga skulle ta slut redan. I bilen bestämde vi oss därför för ett nytt mål, Göteborg! Och när vi var i Göteborg passade vi på att besöka Liseberg.
Det var en supermysig spontan resa!