Hoppa direkt till innehåll
Borta Bra Hemma Bäst
_DSC9544
Tina Bolognini
Jag vill resa massor och uppleva, äventyra.
weblog

Weblog

Vi bestämde en sommar för att göra en riktig barnsemester tillsammans min lillasyster och hennes familj. Första stoppet på vår lilla turné var Kolmården. Det är en stor och fin djurpark även om djurparker inte är min favoritutflykt. Jag gillar inte att stå och stirra på djur i bur. Men delfinshowen gillar jag. Att klappa bondgårdsdjuren tillsammans med min systerdotter var mysigt.
Nästa stopp var på High Chapparal. De stora killarna gick raskt in i butiken innan entrén för att förse sig med machoutstyrsel så att de kände sig i rätt stämning inför parken. Oturligt så mådde inte Antonia bra och kräktes i parken. Hon hade feber. För att vi inte skulle behöva bo i en stuga utan vatten under natten behövde de ha ett intyg av vården. Så min syster, med man och barn gav sig av för att leta upp en läkare. Deras stora flicka var kvar med oss. Showen med sina stuntricks var häftig. Vi åkte ånglok och smällde med knallpulverpistoler. Barnen rånade banken med bröderna Dalton och bytte sedan sida och lämnade tillbaka de rånade slantarna tillsammans med Lucky Luke och fick en guldpeng som belöning. På kvällen valde vi hotell i stället för stuga utan vatten vilket kändes klokt med en gravid syster och den lilla sjuklingen.
Tredje anhalten var Skara sommarland. Jag blev glatt överraskad. Det var en riktigt fin park med både karuseller, vattenland och min favorit gokart! Vi valde att spendera två dagar här innan det var dags att åka hemåt igen.
En riktigt rolig resa!