Hoppa direkt till innehåll
Borta Bra Hemma Bäst
_DSC9544
Tina Bolognini
Jag vill resa massor och uppleva, äventyra.
weblog

Weblog

Vi är ett gäng på fem tjejer som har hängt ihop sedan mellanstadiet. År 2015 fyller vi alla 40 år. En i gänget kom därför med den fantastiska idén att börja spara till en gemensam resa som vi gör under det året. All åldersnojja försvann på en gång och ersattes av pirrig förväntan. För trots våra 27 (!!!!) år tillsammans har vi aldrig rest utomlands ihop. Dags att ändra på det och kanske, förhoppningsvis skapa någon trend i det.
Vart ska vi resa då? Första förslaget var till New York. Tänk vilken upplevelse, fem brudar i New York! Alla idéer och önskemål haglar: "jag vill åka gul taxi, jag vill shoppa, jag vill se och uppleva saker". Hur gör man en resa för fem personer och tillgodoser allas önskemål? Jo, man ändrar sig ungefär tusen gånger. Nästa resa skulle gå till solen. " Vad sägs om Bali?" Sedan enades vi om Barcelona, lagom långt bort, mycket att se, göra, det finns en strand. Men jag gissar att fler förslag hinner diskuteras de år som är kvar till resan.
Även om det är lång tid kvar så tänkte jag börja skriva om resan och ta fram förslag så de finns sparade någonstans. Kanske lyckas jag även få mina medresenärer och fina vänner att skriva sina idéer och förslag också?